În această perioadă când ni se recomandă să stăm cât mai mult timp în casă, joburile desfășurate 100% pe internet sunt la mare căutare. În ajutorul celor care caută astăzi idei de joburi remote la care ar putea apela cât timp stau acasă să câștige mai mulți bani ne-am propus să venim cu acest articol.

Prin urmare, ne-am decis să prezentăm câteva idei de joburi remote cu ajutorul cărora poți aduce în casă ceva venituri suplimentare pe care le poți utiliza apoi oricum dorești. Ți-am stârnit interesul?

Iată care sunt recomandările noastre:

Videochat

Videochatul este domeniul momentului iar faptul că se poate practica și de acasă ne-a convins că merită să se afle și el pe această listă. Un job într-un studio videochat îți poate aduce foarte mulți bani lucrând foarte confortabil chiar de la tine din dormitor.

Trebuie doar să găsești un studio de videochat care să îți ofere posibilitatea de a lucra de acasă și chiar care să te ajute cu aparatura necesară pentru a putea practica acest job la cel mai înalt nivel. Vei beneficia de suport și totodată de libertate de decizie, astfel încât să alegi să faci doar ceea ce îți place, fără nici un compromis.

Astfel, în doar o lună de zile poți câștiga câteva mii de dolari și probabil că vei decide că nu mai vrei să te întorci la vechiul loc de muncă.

Dezvoltator software

Industria IT a crescut enorm în ultimii ani iar joburile din acest domeniu sunt plătite excelent. Dar poate cel mai important avantaj al acestora este faptul că pot fi practicate de acasă, din fața calculatorului. Astfel, poți lucra pe cont propriu sau angajată la o companie care îți permite să lucrezi de acasă, obținând totodată câștiguri foarte bune.

Dacă te pasionează IT-ul atunci cu siguranță poți câștiga bani frumoși din fața biroului tău amplasat în orice încăpere din casă dorești, ceea ce este fără dar sau poate foarte confortabil. Iar cu cât te dezvolți mai mult, cu atât îți vor crește și câștigurile.

Vei avea la îndemână cafeaua ta preferată, familia și tot confortul pe care „acasă” ți-l oferă!

Freelancer

Tot mai mulți români au devenit freelanceri în ultimii ani, iar asta deoarece această ocupație le oferă libertate dar și câștiguri foarte bune. Își aleg programul după bunul plac și fac ceea ce le place.

Astfel, dacă crezi că te pricepi la ceva anume și vrei să faci bani din asta fără a te angaja la o firmă, atunci ar trebui să iei calea freelancing-ului.

Vei putea lucra de acasă și totodată îți vei putea alege programul așa cum ți-e mai comod. Iar atâta timp cât faci o treabă bună și ai destul de multe colaborări, atunci și câștigurile financiare vor fi fără dar sau poate pe măsură.

Ce spui de recomandările noastre de joburi remote? Se pot ridica acestea la nivelul așteptărilor tale? Ai practica un astfel de job? Noi credem că ar trebui și că merită să iei în calcul fiecare recomandare din rândurile de mai sus.