Weekend-urile petrecute împreună cu familia sunt fără dar sau poate minunate și mereu rămânem cu amintiri de neuitat. Doar că uneori acestea ar putea părea monotone, din cauza faptului că avem mereu aceleași și aceleași activități.

Din acest motiv am decis să venim în sprijinul celor care obișnuiesc să-și dedice weekend-urile familiei cu un top de 5 activități de familie, numai bune pentru un weekend grozav.

Jocuri de societate – mereu în vogă

Jocurile de societate au fost și vor fi mereu foarte populare. Sunt distractive și captivante, iar de aceea ar trebui să ai în casă mai multe jocuri de acest timp.

Vrei ca weekend-urile cu familia să fie cât mai interesante și mai amuzante? Atunci încearcă jocuri de societate precum „Nu te supăra frate”, „Monopoly”, „Remy” sau „Domino”.

Mai mult decât atât, aceste jocuri au și caracter educativ, așa că ar putea fi foarte utile pentru copii.

Iar când te-ai plictisit de aceste jocuri, vei găsi cu siguranță mereu altele noi.

Gătitul poate fi la rândul său distractiv

Nimic nu e mai distractiv decât să gătești împreună cu familia. Caută câteva rețete simple de brioșe sau fursecuri iar copiii vor fi încântați să guște din prăjiturile făcute chiar de către mânuțele lor.

Chiar dacă în bucătărie s-ar putea să se facă puțină dezordine, este foarte important să le stârnești copiilor interesul pentru gătit. Toate aceste experiențe le va fi de mare ajutor atunci când se vor vedea nevoiți să-și gătească singuri.

Vor avea deja un bagaj de cunoștințe în ale bucătăriei și nu vor privi gătitul doar ca pe o activitate necesară ci vor pune suflet în bucatele pregătite.

Vizitați un loc în care nu ați mai fost

O grădină zoologică, un muzeu sau o grădină botanică. Cu siguranță poți găsi o mulțime de locuri interesante în apropiere chiar dacă nu locuiești într-un oraș foarte mare.

Copiilor le plac aventurile și adoră să descopere noi locuri așa că vor fi cu siguranță încântați de ideea de a face o mini-excursie într-un loc în care nu au mai fost.

România este o țară cu foarte multe locuri frumoase iar cu o simplă căutare pe internet vei găsi o mulțime de sugestii de locuri de vizitat în orașul tău.

Film nou la cinema?

Experiența vizionării unui film la cinematograf este incomparabilă. În majoritatea cinematografelor rulează și filme pentru copii, diferite animații amuzante, așa că ai putea merge să-l vezi împreună cu întreaga familie.

Cu siguranță vă veți simți bine cu toții și va deveni tradiție ca în fiecare weekend să mergeți să vedeți un nou film.

La strand – sport și distracție

Dacă vremea de afară îți permite, atunci o vizită la ștrand va fi cu siguranță o idee care va încânta pe toată lumea.

Te relaxezi și te distrezi în același timp. Copiii iubesc apa iar într-o zi călduroasă de vară chiar și adulții s-ar muta cu totul la ștrand.

Orientează-te însă către un ștrand care oferă condiții prielnice pentru copii astfel încât aceștia să se poată distra în deplină siguranță.

Acesta este topul nostru de 5 activități pentru un weekend petrecut în familie. Tu cum te distrezi cu familia ta în Weekend?