Clipa trecerii în neființă a unei persoane dragi este și va fi mereu un moment dureros pentru cei ce rămân în urmă, un moment în care vor trebui să dea dovadă de tărie de caracter și vor avea cea mai mare nevoie de sprijin și suport moral din partea apropiaților.

Cu toții avem parte de astfel de momente dificile în viața noastră, iar modul și ușurința cu care trecem peste depind foarte mult atât de caracterul nostru și de persoanele pe care le avem în jur, cât și de calitatea serviciilor funerare pentru care optăm. Am adunat în acest articol cele mai cunoscute firme de servicii funerare din România, din câteva județe importante.

  1. Funerare Alexandru – București

Funerare Alexandru firma pompe funebre din Bucuresti

Când vorbim de București, automat trebuie să vorbim despre calitate, seriozitate și devotament. Pe scurt, servicii impecabile, care să se ridice la înălțimea așteptărilor tuturor clienților din capitală.

Firma Funerare Alexandru pune la dispoziția familiei îndoliate pachete funerare complete bazate pe ajutorul de înmormântare. Ultimul lucru la care ne mai stă mintea atunci când pierdem o persoană dragă este organizarea. Acesta este principalul motiv pentru care ar trebui să alegem Funerare Alexandru dacă locuim în capitală!

  1. Trifu – Cluj Napoca

firma servicii funerare Cluj - TrifuCompania Funerară Trifu își desfășoară activitatea încă din anul 1992 și principalul obiectiv a fost și va rămâne oferirea de servicii complete de pompe funebre.

Printre serviciile prompte și de calitate oferite de Compania Trifu se disting: florăria care oferă o gamă largă de coroane, jerbe și aranjamente florare și restaurantul care pune la dispoziție atât produse de patiserie pentru pomene, cât și meniuri complete pentru mesele comemorative de după înmormântare. Locația este de asemenea un plus pentru firma Trifu, deoarece sediul este foarte aproape de Cimitirul Central.

  1. Servicii Funerare Eterna – Timișoara

Eterna Funerare au ca motto: Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes. Albert Einstein, citat care definește calitatea serviciilor oferite.

Încă din anul 1995 serviciile funerare Eterna își desfășoară activitatea cu profesionalism și seriozitate oferind o gamă completă de servicii funerare de cea mai bună calitate. De la sicrie, aranjamente florale, transport și până la chestiunile de ordin formal, documentele și formalitățile necesare, toate sunt asigurate de Serviciile Funerare Eterna, pentru care valoarea contează!

  1. Servicii Funerare Arhangheli – Brașov

Experiența de peste 14 ani își spune cuvântul și în ceea ce privește firma de Servicii Funerare Arhangheli din Brașov. Aceștia oferă 6 pachete funerare, în funcție de necesitățile și posibilitățile fiecărei persoane.

Principalele servicii pe care le oferă Funerare Arhangheli sunt: informarea ( în cazul în care avem vreo nelămurire și dorim să știm informații în plus), pregătirea persoanei decedate ( tot ce ține de toaletarea decedatului), îmbălsămarea ( efectuată de persoane special pregătite), transportul oriunde este necesar și incinerarea împreună cu toate actele necesare.

  1. Daniel și Anca – Iași

Firma de servicii funerare Daniel si Anca din Iași pune la dispoziție o gamă completă de servicii funerare printre care putem aminti și: consiliere funerară, medic constatare deces, întocmirea actelor, organizare ceremonii, aranjamente florale, transport funerar, organizarea mese de pomenire, asistență funerară mobilă pentru zonele rurale, articole funerare, îmbălsămare, cosmetizare și tanatopraxie.

De asemenea, în cazul în care dorim doar anumite servicii, firma ne pune la dispoziție și posibilitatea de a ne crea o ofertă personalizată pentru a fi pe deplin mulțumiți.